Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Λίγο πριν τις διακοπές...


    Λίγο πριν κλείσει το σχολείο, προετοιμάζουμε τη γιορτούλα μας με εντατικές πρόβες, ακούμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια,διαβάζουμε παραμύθια μέσα στο κλίμα των ημερών, πηγαίνουμε στην εκκλησία και... φτιάχνουμε γιορτινά σοκολατάκια!!!

    Ας γίνουμε λοιπόν ζαχαροπλάστες και ας μοιράσουμε τις δουλίτσες μας:

κόβουμε τα αλουμινόχαρτα


σπάζουμε τα μπισκότα


ρίχνουμε καρύδια, μπισκότα και τη λιωμένη κουβερτούρα 


                                 




ομογενοποιούμε το μείγμα και πλάθουμε μικρά μπαλάκια μέσα στα αλουμινόχαρτα. Έτοιμα τα σοκολατάκια για να κεράσουμε τους γονείς μας στη γιορτή!






Με την υπόλοιπη σοκολάτα γεμίζουμε σχήματα και φτιάχνουμε και απλά σοκολατάκια


   Και έφτασε η τελευταία μέρα, μέρα που συγχαίρουμε τα παιδιά για την υπέροχη γιορτή που με αγάπη παρουσίασαν αλλά και τους γονείς για την ευγενή συμπεριφορά τους απέναντι στην προσπάθεια των παιδιών. Μέρα χαλαρή που ο σύλλογος γονέων ετοίμασε για τα παιδιά όμορφα δωράκια αλλά και ποπ κορν κέρασμα που μας ενθουσίασε! Και επιτέλους ήρθε η ώρα να πάρουμε τη σακουλίτσα με τις εικαστικές δημιουργίες μας, το ημερολόγιο της καινούριας χρονιάς με φωτογραφία από την πρώτη μέρα των παιδιών στο σχολείο,


αλλά και ένα σπιτάκι για πουλάκια γεμάτο, όχι με σπόρους αλλά με λιχουδιές για τους μικρούς μας μαθητές, με πολλή αγάπη από τις κυρίες τους!


Ευχόμαστε σε όλους μια καινούρια χρονιά γεμάτη αγάπη και υγεία!




Μαζι ξανά στις 8 Ιανουαρίου 2015